Pe această pagină actualizată regulat veți afla viitoarele noastre acțiuni, unde și cînd ne puteți întîlni dacă doriți să va angajați cu noi pentru apa bun comun.

———————————————————————————————————————————

Veniți cu noi la activități intrenaționale

Pe parcursul acestui an ne vom întîlni cu toții în Moldova, Franța și Italia unde vom organiza scoli de vară și seminare transnaționale. Aceste momente privilegiate ne permit să consolidăm cunoștințele noastre și să dicutăm despre următoarele noastre actiuni comune.

Seminarul transnațional 2016  : În luna octombrie 2016, vom organiza ultimul seminar transnațional pentru a capitaliza rezultatele cercetărilor nostre și pentru a finaliza cursurile nostre online.

nous organisons un séminaire transnational.

Pentru a participa la acest seminar >>>AICI<<<

———————————————————————————————————————————

Veniți cu noi la activități locale

În Franța, colegii noștri intervin regulat în școli, universități și evenimente asociative unde prezintă activitățile colectivului nostru. De asemeni, noi organizăm evenimente de difuzare a rezultatelor noastre. Puteți veni cu noi la astfel de evenimente sau le putem contrui împreună!

———————————————————————————————————————————

Veniți cu noi în proiect

În cadrul proiectului nostru, ne reunim de 2-3 ori pe lună, deseori pe skype pentru a lucra împreună la diverse șantiere. Noi construim împreună evenimentele noastre, conținutul intervențiilor și a cercetărilor nostre… Participă în grupul apa și clima : Obiectivul: difuzarea manualului ! Priorități : strategia de comunicare, ateliere și alte mijloace de difuzare.

Pentru a consulta ultima noatră reuniune >>AICI<<

Pentru a contacta acest grup >>>AICI<<<

 

Participă în grupul Politici de apă : Obiectiv: Pegătirea școlilor de vară și realizarea audițiilor.

Pentru a consulta ultima noatră reuniune >>AICI<<

Pentru a contacta grupul>>>AICI<<<

 

Participă în grupul comunicare: Obiectiv: crearea și alimentarea websitului, pregătirea materialului pentru webdocumentar, alimentarea paginilor facebook…

Pentru a contacta grupul  >>>AICI<<<

 

Participă la activitățile noastre de instruire: Obiectiv: a înțelege, analiza și trece la acțiune pentru apa bun comun.

Pentru a contacta grupul   >>>AICI<<<