Inițiată în aprilie 2015, proiectul „Apa de bun comun – Zona Tineret de expertiză”, are ca scop crearea unei rețele de cooperare și de schimb la nivel european cu privire la apa comună bună determină întâlnirea și schimbul. între o sută de oameni tineri din trei țări europene (Franța, Italia și Moldova), care au decis să se întâlnească pentru a lucra împreună și de a construi o viziune comună a apei ca un bun comun.

12316522_10206777973826254_490520018577152659_n (1)În timpul durata de doi ani a proiectului, tinerii participanți au posibilitatea de a participa la ateliere de lucru, conferințe, seminarii sau școli de vară în cele trei țări. Obiectivul acestor întâlniri este de a educa tinerii cu privire la problemele de apă și de a păstra și de a descoperi acțiuni inovatoare care conservă și ameliorarea resurselor de apă ca un bun comun.

Mod participativ, proiectul evidențiază diferitele forme de cunoaștere. Imprumutand instrumentele educației populare, angajament civic, activism și cercetare de artă universitară urmărește să scoată în evidență vocea tinerilor europeni cu privire la apa comună bună.

Schimbările climatice, în special, este de a face față provocărilor actuale de mediu și democratice prin aducerea o suflare a tinerilor în mișcarea cetățenilor!

Studenți, cercetători, tineri profesioniști și cetățeni implicați, tinerii devin, ca parte a proiectului, deținătorii de soluții alternative și inovatoare, capabile să stimuleze participarea cetățenilor la gestionarea comună a apei bune.

proposition-2-e1426012325521Obiectivele-propunere:

  • Crearea și consolidarea unei rețele europene de tineret în jurul valorii de apă comune bun
  • Crearea unei culturi comune în jurul valorii de apă ca un bun comun
  • Schimbul de cunoștințe și experiență între tineretul
  • Să promoveze și să difuzeze activitatea în rețele
  • Să dezvolte rețele de tineret și abilitățile
  • Prezintă toate momentele prietenoase, descoperirile culturale …

    Proiectul are drept scop principal tinerilor între 18 și 30 de ani, dar toată lumea este binevenită.

    De asemenea, putem oferi orice prezentări publice pentru a împărtăși rezultatele cercetării noastre.